PB4x4 Pro

217,00 

Η σειρά PRO κατασκευάζεται με γνώμονα την αντοχή στο χρόνο και την σκληρή χρήση καθώς και αξιοπιστία σε συνθήκες τάσης ρεύματος για τις συσκευές μας .

Εξαντλημένο

SKU: AT/EM/000018
Κατηγορία:

Περιγραφή

PB4x4 PRO

Power Distribution System

Η σειρά PRO κατασκευάζεται με γνώμονα την αντοχή στο χρόνο και την σκληρή χρήση καθώς και αξιοπιστία σε συνθήκες τάσης ρεύματος για τις συσκευές μας . Οπου χρειάζεται σύστημα διαχείρισης ρεύματος, το 4×4 PRO SERIES παρέχει την προστασία που χρειάζεστε ώστε να διατηρήσετε την ομαλή λειτουργεία του εξοπλισμού σας και να απαλείψετε τυχόν βλάβες στις οποίες ευθύνεται η τροφοδοσία ρεύματος .

Ολα τα μοντέλα PRO SERIES διαθέτουν εσωτερικά μια επιπλέον συσκευή η οποία ονομάζεται APF™ (Advanced Power Filtering) η οποία φιλτράρει τυχόν ψηφιακούς ή υψηλών συχνοτήτων θορύβους σε όλο το λειτουργικό εύρος.

Κάθε διαχειριστής ρεύματος PRO SERIES είναι σχεδιασμένο με μέγιστη ισχύ στα with 1800 watts, προστασία από spike , APF με EMI & RFI filtering και φώς στο πίσω μέρος με ρυθμιζόμενο βραχίονα ( gooseneck ) . Η στοίχιση των υποδοχών έχει γίνει με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορούμε να συνδέσουμε διαφόρων ειδών και μεγέθους μπρίζες και AC αντάπτορες.

Επιπλέον πληροφορίες

Brand