Όροι και Προϋποθέσεις

1. Εισαγωγή

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις πριν από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μας. Η χρήση της ιστοσελίδας μας και η τοποθέτηση παραγγελίας σημαίνει ότι αποδέχεστε αυτούς τους όρους.

Η ιστοσελίδα διαχειρίζεται από την ΕΛΙΝΑ ΙΚΕ. Όπου στους όρους αναφέρεται “εμείς”, “εμάς” ή “μας”, εννοείται η ΕΛΙΝΑ ΙΚΕ.

2. Γενικοί Όροι

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Η ΕΛΙΝΑ ΙΚΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους αυτούς οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι αναθεωρημένοι όροι θα ισχύουν από την ημερομηνία της ανάρτησής τους.

3. Παραγγελίες

Οι παραγγελίες μέσω της ιστοσελίδας μας θεωρούνται δεσμευτικές μόλις επιβεβαιωθούν μέσω email. Η ΕΛΙΝΑ ΙΚΕ διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να αρνηθεί την παραγγελία σας για οποιονδήποτε λόγο, όπως π.χ. αν τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα ή εάν υπάρχουν τεχνικά σφάλματα στην τιμολόγηση.

4. Τιμές

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα περιλαμβάνουν τον ισχύοντα ΦΠΑ και είναι σε ευρώ (€). Η ΕΛΙΝΑ ΙΚΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές χωρίς προειδοποίηση. Για τις παραγγελίες που έχουν επιβεβαιωθεί, η τιμή που εμφανίζεται κατά τη στιγμή της παραγγελίας θα παραμείνει η ίδια.

5. Πληρωμές

Οι διαθέσιμες μέθοδοι πληρωμής περιλαμβάνουν πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες, PayPal, και τραπεζική κατάθεση. Σε περίπτωση πληρωμής με τραπεζική κατάθεση, η παραγγελία σας θα αποσταλεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή.

6. Αποστολή & Παράδοση

Οι παραγγελίες σας θα αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της πληρωμής, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Η παράδοση γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών και τα έξοδα αποστολής θα εμφανίζονται κατά τη διαδικασία πληρωμής. Η ΕΛΙΝΑ ΙΚΕ δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που οφείλονται στην εταιρεία ταχυμεταφορών ή σε λόγους ανωτέρας βίας.

7. Επιστροφές & Ακυρώσεις

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε προϊόντα εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους. Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Για την ακύρωση της παραγγελίας σας πριν την αποστολή, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με την ΕΛΙΝΑ ΙΚΕ.

8. Περιορισμός Ευθύνης

Η ΕΛΙΝΑ ΙΚΕ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ζημίες που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση των προϊόντων μας, εκτός αν προκληθούν από δική μας αμέλεια. Η ευθύνη μας περιορίζεται στο ποσό της αγοράς του προϊόντος.

9. Ιδιοκτησία και Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, όπως εικόνες, κείμενα, λογότυπα και γραφικά, είναι ιδιοκτησία της ΕΛΙΝΑ ΙΚΕ και προστατεύεται από τις ισχύουσες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή ή διανομή χωρίς τη γραπτή άδεια μας.

10. Ισχύουσα Νομοθεσία

Οι όροι αυτοί διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά που προκύπτει από τη χρήση της ιστοσελίδας μας θα υπόκειται στη δικαιοδοσία των αρμοδίων δικαστηρίων της Ελλάδας.

11. Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις ή τη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

  • Τηλέφωνο: 210 8830311 – 14
  • Email: information@elina.gr
  • Διεύθυνση:
    ELINA Audio Specialists
    3ης Σεπτεμβρίου 59
    Αθήνα 10433